Daar gaat ze!
Een klein jaartje geleden is het nog maar dat het hele idee ontstond. Een vrijdagavond na een volleybalwedstrijd. Die avond heb ik bedacht met mijn lieve vriendinnetje Linda mee te gaan op avontuur naar India!
De maanden erop spraken we er wel over maar was het in onze beleving allemaal nog erg ver weg. Tot ergens rond oktober. De maanden vlogen voorbij. Alles voor de opleidingen moest geregeld worden. En nu is het dan eindelijk zo ver. Visums zijn binnen, mijn opleiding verpleegkunde is afgerond en alle spullen zijn in huis. We zijn er klaar voor!
Aanstaande dinsdag (3 februari) vertekken we savonds richting India. Hier zal ik 3 maanden vrijwilligerswerk gaan doen in een kindertehuis met beperkte kinderen. Natuurlijk heel erg leuk maar nog veel spannender. Wat gaan we daar aantreffen, hoe zal het allemaal verlopen en wat staat ons hollandse meiden daar te wachten.
De eerste 3 dagen zullen we verblijven in Goa, omdat onze plekjes in het kindertehuis op dat moment nog niet beschikbaar zijn. Zaterdag 7 februari gaan we richting het tehuis in Kundapura.
Het zal een ervaring worden die ze ons nooit meer afpakken, maar nu toch nog even genieten van vrienden en famlie!
Liefs Neline
Hoi meiden we wensen jullie een goede reis, een fantastische (werk)vakantie, een geweldige ervaring en belevenis maar ook een goed verloop van alles en pas op mekaar????! Super dat we kunnen meekijken groetjes en een dikke x voor jullie allebei groetjes John Danielle & kids
Vraagtekens zijn!!!!????
Beste meiden, heel veel succes en plezier en sterkte! God gaat met jullie mee! Als onze meiden grote reizen gingen maken lazen we altijd voor vertrek psalm 121. Dat bidden wij ook jullie toe! Hou ons op hoogte, goede reis!
Neline,
Gefeliciteerd, hoor met je diploma.
Fijn dat dat achter de rug is. Nu op naar India.
Geniet ervan en kom met mooie verhalen terug.
De Here zegent je en Hij behoedt je.
Liefs
tante Lies
Test
Beste Neline,
Morgen is het dan zover en begint je reis nar India. Drie maanden ben je dan weg, best wel lang. Mocht er soms eens een heimwee momentje zijn, weet dan dat we als gemeente aan je denken, ook in ons gebed. Moge onze hemelse Vader je zegenen en behoeden.
We wensen je een goede vlucht morgen en behouden thuiskomst.
Een vriendelijke groet,mede namens mijn man,
Maja H. - v. R.
hoi Neline,
Ik wens jullie een heel goede reis.
Op naar een mooie ervaring!